Sjukt bra och billig tandblekning | Alexandra johansson

Alexandra johansson

Annons

Sjukt bra och billig tandblekning

Hello Sötisar! Måste bara tipsa er om en tandblekning jag brukar använda. Nu var det ett tag sen, körde regelbundet med den i ty oktober tror jag det var.. Men har börjat igen för 3 dagar sen! Tycker den är superbra, riktigt smidigt med en penna som man bara målar på tänderna efter att man borstat dom!

Dessutom kostar den här pennan bara 400 kr om ni köper dom via mig! (fraktkostnad om du inte bor i Uppsala 12 kr) Ordinarie pris 895!  maila mig på aalexandrajohansson@hotmail.com ifall ni vill köpa en!

Forever White™ tandblekningspenna har samma formula som den vanliga tandblekningen från Beaming White och ger dig ett vitt, vackert resultat utan vare sig jobbiga tandskenor eller andra tillbehör. Den aktiva blekningsgelen innhåller 35% Karbamid Peroxid och penslas direkt på tänderna. Med penseln kommer du åt överallt och du bestämmer själv när du vill bleka tänderna ytterligare. Resultatet? Synbart vitare tänder på 5-14 dagar. Behandlingsresultaten är dock individuella och beror på typen och graden av missfärgningar.

ni kan läsa masa mer info om pennan på länken http://beamingwhite.se/shop/product.php?id_product=17

Jag har föresten fotat varje dag, alltså mina tänder.. Tycker dom redan ser vitare ut 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ebba

  Omg, jag måste ha en sån seriöst,! men jag har inga pengar men jag ska Tjata på pappa !xD

  men dom är väll inte slut!:)

 2. Malin

  Hej. Undra bara en sak , du skrev att det är en pensel men också en penna , och pennan kostar 360 , men penseln då ? Förstod inte riktigt(a)

  1. alexandra

   Hej 🙂 alltså det är lixom som en penna med en pensel i 🙂 så skruvar man längst ned på pennan så kommer blekningsgelen ut i penseln som ett läppglans!

Annons
stats